Bindslev Vinduescenter

Bindslev Vinduescenter blev startet året efter Hirtshals Ny Glarmesterforretning, nemlig i 1992. Siden da har vi solgt vinduer og døre i hele Nordjylland. Vores fleste kunder kommer fra Bindslev og Hjørring området, men vi servicerer hele Nordjylland og mere til.

Nye vinduer og døre

Vinduer

Vi forhandler plast- og alu vinduer fra tyske Schücho, plast- og træ/alu vinduer fra Hvidbjerg Vinduet, samt træ vinduer fra Wega. Alle disse producenter leverer kvalitetsprodukter, der sikrer at din fremtidige dør eller vindue holder i mange år. Vi er også leveringsdygtige i mere specielle projekter, hvor kun fantasien sætter grænser. Så hvad enten du har brug for vinduer eller døre i standardmål eller specialmål, er vi leveringsdygtige.

Brugte vinduer og døre

IMG_3204 IMG_3203 IMG_3206

Du er altid velkommen til at besøge os på vores adresse på Skagensvej 57 i Tversted. Her har vi også vores lager af aflagte vinduer. Det kan være aflagte vinduer fra et byggeprojekt, eller vinduer og døre, som er bestilt hjem i fejl mål. Så kig ind, hvis du står og skal bruge nogle billige vinduer eller døre til dit næste byggeprojekt.

Står du og skal bruge et tilbud på ny dør eller et nyt vindue, kommer vi gerne ud og målet op og giver et tilbud, helt uforpligtende. Du ringe til os på tlf.: 69 13 69 69 (kl. 8 -16) eller skrive til os, ved at bruge formularen neden under. Herefter vil vi hurtigt vende tilbage til dig.