Gl. Torv 12 C, Fr. Havn
Gamle Torv 12C, 9900 Frederikshavn, Danmark

4.533 DKK/måned· 2 værelser (Lejlighed)
LEDIG

Oplysninger

2-VÆRELSES LEJLIGHED I FREDERIKSHAVN

53 M2, super hyggelig 2-værelses lejlighed beliggende centralt i Frederikshavn. Til lejligheden hører en stor flot lukket træ terrasse.

Fint bad og åbent køkken alrum med adgang til terrassen og værelse med faste skabe og skydedør ind til stuen. Til lejligheden hører endvidere et skur, hvor der er indlagt strøm.

Fælles gårdmiljø.

Hårde hvidevarer: Køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur og emhætte.

Frederikshavn rummer flere grønne områder som fx. “Plantagen” som er en hyggelig lille familie-venlig park lige midt i byen. Der er en lille andedam og legeplads for de mindste børn. “Plantagen” er et dejligt fristed lige midt i byen. Frederikshavn er en aktiv havneby rig på kultur og historie og med en stolthed over dens maritime arv og uddannelses muligheder. Frederikshavn rummer flere grønne områder som man kan udfordre på cykel eller til bens, fx. Bangsbo som rummer både en blomsterpark og en dyrehave samt et museum. Eller man kan vælge og udnytte vandet til vandsport fx ude ved den populære Palmestrand hvor Coast to Coast slutter hvert år. En årlig tilbagevendende begivenhed er Tordenskjoldsdagene som rummer masser af sjov, hygge og historie.

Ledig

Husleje:                4.533,00 DKK

Depositum:         13.599,00 DKK (svarende til 3 mdrs. leje)

El, varme og vand afregnes direkte til Forsyningen.

 

 

Detaljer

Kort

Kontakt

Beskeden er sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Lignende lejemål (8)