Hirtshals Ny Glarmesterforretning

Siden 1991 har vi solgt vinduer og døre i Hirtshals Ny Glarmesterforretning. Står du og skal have skiftet vinduer eller døre, er vi altid klar til at give dig et tilbud, og vi kommer gerne ud og måler op, helt uforpligtende.

Fra at have haft til huse i Peder Rimmensgade 7 i Hirtshals, er vi i foråret 2014 flyttet til den gamle Præstegård i Tversted på Skagensvej 57. Her har vi samlet alle vores forretninger under et tag. I hirthals Ny Glarmesterforretning servicerer vi primært hele Nordjylland, men har også kunder så langt væk som Århus området.

Står du og skal bruge et tilbud på vinduer eller døre, kan du ringe til os på tlf.: 69 13 69 69 (kl. 8 -16) eller skrive til os, ved at bruge formularen nederst på denne side. Herefter vil vi hurtigt vende tilbage til dig.

Nye vinduer og døre

Vinduer

Vi forhandler plast- og træ/alu vinduer fra Hvidbjerg Vinduet, Plast- og alu vinduer fra tyske Schücho samt træ vinduer fra Wega. Alle disse producenter leverer kvalitetsprodukter, der sikrer at din fremtidige dør eller vindue holder i mange år.

Brugte vinduer og døre

IMG_3204 IMG_3202 IMG_3206

På vores adresse på Skagensvej 57, har vi også vores lager af vinduer i forskellige mål. Her er vi altid klar til at give dig et godt tilbud, såfremt du skal bruge nogle billige vinduer til dit byggeprojekt.