INDFLYTNING

For at leje en lejlighed gennem Brdr. Christiansen, kan du kontakte os for en fremvisning. Dette gøres bedst på tlf.: 69 13 69 69, men du er også velkommen til at sende os en mail, kontakte os på Facebook eller benytte kontaktformularen her på siden.

 

Lejekontrakt

Når du har tilkendegivet at du ønsker at leje en af vores lejligheder, udarbejder vi en lejekontrakt. De informationer vi skal bruge fra dig, er dit fulde navn, dit telefon nummer, din email og dit cpr. nummer. Når vi har disse informationer, vil lejekontrakten blive mailet til dig i løbet af 1-2 hverdage. Efter modtagelse af lejekontrakten skal denne sendes tilbage til os med post inden for 1 uge med underskrift. Alternativt aftaler vi et tidspunkt hvor vi kan mødes og underskrive kontrakten.

Peder Rimmensgade 7

Forbrug

Huslejen der vises her på hjemmesiden er altid uden forbrug. Forbrug vil fremgå af den enkelte opstilling på lejlighederne, ligesom dette vil fremgå tydeligt af lejekontrakten. Forbrug kan eksempelvis være strøm, varme, vand, antenne m.m.

Brdr. Christiansen sørger for at tilmelde dig de forskellige forsyningsselskaber, som du betaler direkte til, f.eks. elværket.

 

Udlevering af nøgler

Nøglerne til din nye lejlighed, vil blive udleveret til dig på dagen, som står i lejekontrakten. Normalt vil vi aftale at mødes i lejligheden, så vi sammen kan aflæse strøm m.m., men du er også velkommen til at hente nøglerne på vores kontor i Tversted. Der udleveres 2 nøgler til lejligheden og 2 nøgler til postkassen.

 

Depositum

Når du lejer en lejlighed gennem Brdr. Christiansen, skal du indbetale et depositum på 3 måneders husleje.

Du kan i forbindelse med depositum søge indskudslån gennem din kommune, hvilket du kan læse mere om her.

Boligsikring

Du kan gennem din kommune søge om boligsikring til hjælp af huslejen. Du kan på borger.dk se mere om dine muligheder for boligsikring, ligesom du kan beregne hvor meget du kan få i boligsikring.

Lejemålets stand

Din nye lejlighed overtages nyistandsat og rengjort. Alle vægge er nymalede (hvid) og alle installationer er i god og brugbar stand.