Vis flere muligheder Skjul flere muligheder

Detaljer:

Søger du lejlighed i Nordjylland?

Vi har lejligheder i Hjørring, Hirtshals, Skagen, Tversted, Aalbæk, Bindslev,  Sindal, Sæby og Frederikshavn.

Vi har også en lejlighed til dig!

 

Brdr. Christiansen Boligudlejning

Brdr. Christiansen Boligudlejning er et nordjysk ejendomsselskab. Med base fra vores kontor på den gamle præstegård i Tversted udlejer vi boliger og erhvervslejemål i 8 forskellige byer i Nordjylland.

Vi har lejligheder i alle størrelser og prisklasser, så hvad enten du er på jagt efter en lejlighed i Hjørring eller en af de andre byer i området kan vi hjælpe dig. Samlet set har vi ca. 400 lejligheder og erhvervslejemål, hvorfor vi som regel altid har et bredt udvalg af lejligheder til leje. Vores lejligheder bliver som regel først annonceret på vores Facebook side, så hvis du vil have et forspring, så gå ind og send os en anmodning om at blive venner.

Lejligheder i Hjørring

I Hjørring ligger størsteparten af vores lejligheder i Østergade (gågaden). Vi har bl.a. 1 værelses lejligheder, der passer godt til studerende og op til 5 værelses lejligheder, der passer godt til den etablerede familie, der ønsker at bo centralt i Hjørring, med alle nødvendigheder indenfor gå afstand. Adresserne på vores ejendomme i Hjørring er: Østergade 1, Østergade 13, Østergade 15, Bispensgade 121 og Bispensgade 153.

Lejligheder i Hirtshals

I Hirtshals har vi erhvervet Doggerbanke 5, som er ældrevenlige boliger, hvor der er elevator i ejendommen, lige som der er fællesrum / gildesal og motionsrum til fri afbenyttelse for ejendommens beboere. Fra alle lejligheder er der super udsigt over vandet og Hirtshals Havn. Vores andre lejligheder i Hirtshals ligger i Peder Rimmensgade 7-9, Peder Rimmensgade 87-93, Margrethevej 4 , Søndergade 2, Grønnevej 4, Kirkegade 7 og Mikkelsgade 12. I Hirtshals har vi alt fra 1 værelses lejligheder og op til 4 værelses lejligheder, hvoraf flere er med havudsigt.

Lejligheder i Frederikshavn

I Frederikshavn har vi ejendomme i Danmarksgade 23 A, Grønnevej 6, Boensgade 5, Gl. Torv 12 – 14, Hjørringvej 4, Hjørringvej 71, Søndergade 36, Søndergade 52, Søndergade 57, Søndergade 58, Søndergade 60, Søndergade 121,  Søndergade 130 og Finnsvej 34, hvor lejlighederne er 2 – 4 værelses lejligheder. Alle ejendomme ligger tæt på centrum.

Lejligheder i Sæby

I Sæby ejer vi ejendommen Aalborgvej 92.

Lejligheder i Skagen

I Skagen ejer vi ejendommene Vesterbyvej 2 og Ankermedet 11. Begge ejendomme er centralt beliggende i Skagen, med kort afstand til gågaden. Ankermedet 11 er et enfamiliehus og Vesterbyvej 2 består af 2 værelses lejligheder.

Lejligheder i Tversted

I Tversted har vi ejendommene: Markedsvej 5-7, Løgtenvej 23-25, Løgtenvej 41-51, Åbakkevej 4, Skolevej 2 og Åbovej 6. De fleste lejemål i Tversted består af nyere rækkehuse / huse, der er opført omkring år 2007. Disse boliger fremstår derfor rigtig flotte og tidssvarende, ligesom disse er energi effektive. Så hvis du ønsker at bo i Tversted, er der en rigtig god chance for at vi har boligen til dig.

Lejligheder i Sindal

Såfremt du søger lejlighed i Sindal, har vi alt fra 1 værelses lejligheder og op til 4 værelses lejligheder. I Sindal har vi ejendommene Pakhustovet 3, som ligger i centrum lige ved siden af apoteket. Lejlighederne i denne ejendom har virkelig sjæl med synlige bjælker og hyggelig atmosfære. Ud over Pakhustorvet 3, har vi ejendommene Nørregade 19, 20 og 22 og Amagergade 2-4 i Sindal.

Lejligheder i Bindslev

På Nørrebro 19 i centrum af Bindslev udlejer vi flere nyere rækkehuse. Fra boligerne er der ikke langt til hverken den lokale skole eller indkøbsmuligheder. Ud over disse rækkehuse udlejer vi også lejligheder på Møllevej 3, Nørrebro 2, Nørrebro 9, Nørrebro 14 og 23, Vesterbro 6 samt Sønderbro 3, som er med en skøn have lige ned til åen. 

Kontakt os

Her på vores hjemmeside, som løbende opdateres, kan du se vores ledige lejligheder og erhvervslejemål. Såfremt du ønsker at se et eller flere af vores lejemål, kan du ringe til os på tlf. 69 13 69 69 (hverdage kl. 10-16).