Erhvervslokale/solcenter i Hirtshals
Peder Rimmensgade 89, 9850 Hirtshals, Danmark

3.815 DKK/måned· 5 værelser (Erhverv)
LEDIG

Oplysninger

Erhvervslokale til leje I HIRTSHALS.

Lokalerne er beliggende i stuen i Peder Rimmensgade 89.

Dette erhvervslokale i Hirtshals er en fantastisk mulighed for en iværksætter/iværksættere, som fx kontor eller mindre klinikker. Her er der mulighed for at flere går sammen om at drive en samlet oplevelse for sine kunder. Lokalet er i dag opdelt i 6 rum og et stort lyst og åbent fællesareal. Beliggende på en travl trafikåre, vil dette erhvervslokale nyde godt af en høj trafik af kunder. Med en rummelig og veludstyret indretning vil dette erhvervslokale imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder.

Til erhvervslokalet er der desuden toiletfaciliteter. Der er også et indbydende receptionsområde, hvor kunderne evt. vil kunne købe produkter, forny tider og så videre,.

Dette erhvervslokale er en sjælden mulighed for at etablere sig som en helhed fx. inden for hud-negl-hår industrien, styling & fashion, alt sammen i en by med stort potentiale for vækst. Med en lejepris, der er konkurrencedygtig i forhold til markedet, er dette en god investering for enhver iværksætter/iværksættere. Kontakt os for at arrangere en visning i dag.

Ledig efter aftale.

Depositum:         11.445,39 DKK (3 måneders husleje)

Husleje:                 3.815,13 DKK
Aconto varme:        500,00 DKK

Ialt:                        4315,13 DKK

Kort

Kontakt

Beskeden er sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Lignende lejemål (5)